נזלת תמידית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/07/2014 | 18:10 | מאת: מאיר

אני בן 67 וסובל מנזלת כרונית כל התרופות שקבלתי לא עזרו בנוסף לכך התחלתי לסבול מכאבי ראש לאחרונה. כמו כן אני סובל מתיסמונת המעי הרגיז מתבטה בעציריות אובחן אצלי ריפלוקס. האם יש באפשרותכם להציע פיתרון לבעיות שלי או לחלק מהם בתודה לתשובה מאיר

הנזלת יכולה להיות על רקע אלרגי. לעיתים ע"י שינוי תזונתי אפשר להביא לתוצאות. ראשית הימנע מחלב ומוצריו וזה יכול כבר לעשות שיפור בנושא הנזלת הכרונית.כולל גבינות צהובות, ביצים, יין (מכיל תיראמין ומגביר כאב ראש) , מוגזים וסוכר לבן. מבחינת תוספי תזונה: סמבוק שחור, פרוביוטיקה. שזה למעשה אמור לכסות גם את בעיות העיכול וגם את הנזלת ואם כאבי הראש קשור לאחד מהם זה יעזור גם. במידה ותוך 3 שבועות אין שיפור גם עם כאבי הראש כדאי להוסיף חרצית ריחנית. ולבסוף ממליץ לך להגיע למרפאה לקבל תפריט מתאים , אבחון, דיקור סיני והמלצות יותר מדויקות

מנהלי פורום נטורופתיה