הי מעיין. הנימול משגע אותי. יש לך פתרון זמני עד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/07/2014 | 05:07 | מאת: גלי

שאגיע לרופא משפחה? כעת יום שישי בלילה.. לצערי לא יכולה להרשות לעצמי כרגע טיפול אלטרנטיבי כלשהו למרות שאני מאוד מאמינה בזה. תקראי את ההודעה שלי שניה מתחת להודעה זו יתכן שזה התגבר כתוצאה של לחץ מאוד קשה בחודש האחרון? מה לעשות בינתיים.. תודה רבה

כמובן שעושה הרושם שהנימול הינו תוצאה משנית של הסוכרת. הלחץ כמובן מגביר כל בעיה קיימת, כך שחשוב להרגע... חומצה אלפא ליפואית אכן אמורה לעזור לנושא. במידה וזה יקר לך תנסי קומבינציה אחרת של B2 , B12 ו מגנזיום נקווה לבשורות טובות

14/07/2014 | 01:33 | מאת: גלי

מאוד ממהרת. אפרט יותר מאוחר

מנהלי פורום נטורופתיה