אלרגיה לאגוזי ברזיל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/07/2014 | 01:43 | מאת: דור

שלום רב, קצת רקע: מזה כ-10 חודשים אני סובל מאגזמה בכף היד טופלתי אצל רופא עור על ידי משחות סטרואידיות שהקלו זמנית את הסימפטום, אך כמובן שזה חזר שנית. נבדקתי אצל רופא אלרגולוג וביצעתי מבחן מטלית - לא נמצאתי אלרגי. ואז חשבתי והגעתי למסקנה שזמן מה לפני שזה התחיל לי התחלתי לאכול 2 אגוזי ברזיל מדי יום כי שמעתי שזה נורא בריא, וש-2 אגוזים זו הכמות המומלצת ליום בגלל כמות הסלניום. הפסקתי לאכול את זה וכל סוג אגוזים אחר גם ליתר ביטחון. מאז המצב השתפר. קראתי באינטרנט שיש באגוז ברזיל חלבון שנקרא 2S albumin שגורם לאלרגיה אצל לא מעט אנשים. האם יש מזונות נוספים שמכילים את החלבון הזה ועשויים לגרום לי אלרגיה דומה? אשמח לעצה תודה דור

שלום דור, ישנה רשימה ארוכה של מזונות אלרגנים היכולים לגרם לאקזמה כמו: חלב ומוצריו ובכלל חלבונים מהחי, חיטה, אגוזים, תירס,בוטנים ועוד.. באמצעות שיטת האלמינציה שהנטורופתיה מציעה לטיפול באלרגיות, ניתן לדעת מהם כל המזונות החשודים שגורמים לאקזמה אצלך, יש להימנע מכל הגורמים החשודים ולאר מכן להחזיר אותם בהדרגה. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה