גלולות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/07/2014 | 10:33 | מאת: אלינור

היי, לפני כחצי שנה הייתה לי פטריית קנדידה בלשון, כיום כבר אין לי ברוך השם. אני אמורה להתחיל לקחת גלולות, ולפי מה שהבנתי, גלולות עלולות להחזיר את הפטרייה. האם זה נכון ? ואם כן, איך אוכל למנוע זאת בזמן לקיחת הגלולות ? והאם יש עוד דברים חוץ מגלולות, שעושות את אותה פעולה כמעט (למנוע הריון) , בלי להחזיר את הפטרייה ? (חוץ מקונדומים) תודה רבה ויום טוב, אלינור.

אין אמצעי מניעה טבעיים. בזמן גלולות רצוי לצרוך פרוביוטיקה ולשמור על תזונה מאוזנת ובכך תוכלי למנוע את חזרת הקנדידה.

מנהלי פורום נטורופתיה