הצטברות נוזלים בריאות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/07/2014 | 16:26 | מאת: יעל

[email protected] אימייל: יעל מחבר/ת: הצטברות נוזלים בריאה נושא: שלום, סבתא שלי בת ה81 חולה בסרטן ריאות שגורם להצתברות נוזלים בריאותיה ומקשה על נשימתה.עד היום טופלה בתרופה ביולוגית שהפסיקה להשפיע וכתוצאה מכך היא מתקשה לנשום אך הרופאים מסרבים בשלב זה לנקז לה את הנוזלים.מה ניתן לעשות על מנת להקל על נשימתה ולעזור ביבוש הנוזלים?

ממליץ לעבוד עליה בדיקור סיני המאזן מערכות ומנקז את הנוזלים וכן גם לשלב צמחי מרפא מנקזים מתאימים

מנהלי פורום נטורופתיה