אצה ירוקה כחולה או ספוירולינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/04/2014 | 12:37 | מאת: יבגני

שלום רציתי להתייעץ עם המומחים מה כדי לרכוש מבין שתי הנ"ל ? ושאלה נוספת הבנתי שהאצה הירוקה כחולה מגיעה רק מקופסלת (יבשה) והספוירולינה ניתנת להשגה גם כטריה , השאלה היא האם היבוש ונטילת האצה בקפסולה בכלל יש לה ערך או כמו שמוכח במחקרים האחרונים שאין בכלל ערך לויטמינים ותוספי תזונה שנלקחים בקפסולות אני רוצה לצרוך את האצה לצורך נטרול עייפות ותשישות פיזית והרגשת חיוניות תודה מראש למומחים

אני חושב שהייתי הולך על השילוב. יש לחברת סופהרב מוצר המשלב את שלושת האצות: כחולה ירוקה+ ספירולינה ואצת כלורלה. נקרא: אצות אגם קומפלקס-מומלץ

מנהלי פורום נטורופתיה