אי המלצה לעסוק בספורט??

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/04/2014 | 11:59 | מאת: טל

שלום לכם, פניתי אתמול לאבחון אצל נטרופטית, והדברים אשר נאמרו במפגש השאירו אותי קצת המומה. את הפנייה ביצעתי עקב תסמינים של 'מעי רגיז', אחרי שבמשך תקופה של דיאטה מאוד בריאה וספורט, הבטן נהייתה נפוחה ללא הפסקה, עם כאבים וגזים. הנטרופתית נתנה לי הסבר ארוך על צורת החיים הקלוקלת בעולם המערבי אשר גורמת לכל המחלות והדברים הלא תקינים האלה בגוף ובעיכול בפרט. שני דברים נשארו אותי לכדי לשאול אתכם כאן האם זה הגיוני: 1. הגעתי אליה כאמור לאחר חצי שנה של דיאטה המשולבת בריצות ארבע פעמים בשבוע. נאמר לי על ידה ש*אסור* לי לעסוק בספורט, גם לא הליכות. שהפעילות היחידה המומלצת היא יוגה, טאי צ'י וכו'. האם זה הגיוני? 2. הורכב לי על ידה תפריט לחודש הקרוב אשר מכיל אורז לבן, עלי מנגולד, כרישה, תפוחים (מבושלים ומקולפים בלבד), תמרים, שעועית ירוקה, טחינה ו- פעמיים ביום עוף (!), פעמיים בשבוע דג, ופעם ביום ביצה. וזהו. האם זה תפריט הגיוני?? אשמח לתשובות כיון שיצאתי מאוד מבובלבלת מהמפגש הזה... תודה וחג שמח

התפריט אפשרי, רק שאמור להיות ריאלי ומתאים לאפשרויות האישיות. אם אינך מתחבר לתפריט סביר להניח שהוא לא יצליח... האיסור בספורט לא נראה לי, לדעתי אפשר לעסוק בספורט ואף רצוי כמובן עפ"י היכולות ובצורה מתונה

מנהלי פורום נטורופתיה