טוקס ריד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/04/2014 | 00:32 | מאת: רועי

שלום עקב כבד שומני (ובמקביל לניסיון לרדת במשקל וכן פעילות גופנית) התחלתי ליטול פורמולה "טוקס ריד". כתוב בהנחיות לקחת 1-2 טבליות ביום עם הארוחה. רציתי לשאול: לאורך איזו תקופה מומלץ לקחת את זה? באם יש תועלת ממשית בנטילת 2 כדורים ליום מאשר 1 ליום? אם לוקחים 2 ליום, האם עדיף ביחד או לקחת ב 2 זמנים שונים? תודה רבה

לחודשיים-שלושה בהתאם למצב הכבד. מומלץ 2 ליום ולחלק לפעמיים. לבד לא בטוח שזה יפתור את הבעיה יש לשלב טיפולים נוספים.

מנהלי פורום נטורופתיה