המלצה לניקוי כבד שומני

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/04/2014 | 22:48 | מאת: יוני

שלום אני סובל כבר שנים מכבד שומני + אנזימי כבד מוגברים, לצערי לא מצליח לרדת במשקל, אבל שומר על פעילות גופנית. קראתי על תוספים כאלו ואחרים שלפי הפרסומים מועילים לכבד שומני. הייתי רוצה לקבל בבקשה המלצה והכוונה בעניין. א. יש את התוספים כמו גדילן מצוי, שן הארי, ארטישוק, כורכום, ליטרופ (חומצות אמינו)של סולגאר ועוד. ב. יש פורמולות מוכנות של כמה חברות, לסולגאר יש "דהטוקס", לסופהרב יש "טוקס ריד", אלטמן יש "קלינטוקס", ויש של ברא צמחים, וכן ליבר אפ וליבר אמזון ועוד. האם יש עדיפות לפורמולות או לצמחים בודדים? איזה מהתוספים הכי מתאים לכבד שומני? למשך כמה זמן יש ליטול את התוסף? תודה רבה

הפורמולות אכן טובות, רק שבמקרה של כבד שומני יש צורך בדברים נוספים כמו דיקור סיני, עבודה רפלקסולוגית אולי גם חוקנים. כדאי להגיע לייעוץ

מנהלי פורום נטורופתיה