שתיית מיץ לימון על הבוקר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/04/2014 | 16:57 | מאת: נעם

קראתי על המלצה בנוגע לשתייה על הבוקר של מיץ לימון עם שמן זית למטרות ניקוי כללי, וכן ניקוי הכבד (וגם ליציאות). יש שכותבים להכין את המשקה מחצי כוס מים + חצי לימון סחוט + כף שמן זית, ויש שממליצים בלי מים, אלא חצי כוס לימון סחוט עם שמן זית. שאלתי היא: 1. האם מבחינה רפואית אין בעיה/מניעה בשתיית מיץ לימון (ושמן זית) על קיבה ריקה על הבוקר? 2. בהמשך לשאלה 1, האם זה משנה האם זה ביחד עם מים או שלא? 3. האם אכן יש לזה תועלת כלשהי למטרות דלעיל? תודה רבה

אישית אני מעדיף 3/4 כוס מים עם חצי לימון+ כף שמן זית ואפשר להמתיק עם דבש עפ"י הצורך. התועלת היא הפעלת המעיים, מיציי הקיבה והמרה. מצויין לניקוי, לפעילות מעיים, ליציאות טובות וכן גם ללב. אין בעיה לשתות על הבוקר ורצוי יחד

מנהלי פורום נטורופתיה