כבד שומני

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/03/2014 | 20:38 | מאת: רם

באחת ההודעות למטה קראתי על בעיית כבד שומני ואתם ממליצים להימנע משומן האם הכוונה גם לזרעי פשתן ולכמוסות אומגה 3 וגם למעט מאוד שמן זית . אני ניזכרתי בגלל שלפני כמה שנים גילו עלי שהכבד אצלי לא מתפקד באופן מושלם את גם אומרת להמנע מתבלינים - אני לוקח כל יום כפית גדושה של כורכום ומרגיש עם זה טוב מאוד . אולי תוכלי לעשות סדר בעיניינים ולייעץ איזה תזונה את ממליצה לכבד שומני בתודה רם

תזונה מתאימה כדאי לקבל אצל דיאטנית או בהתאמה אישית. כבד שומני מצריך טיפול משמעותי יותר חוץ מהתזונה כמו צמחי מרפא המסייעים לכבד:גדילן מצוי, שן ארי וכו'. מעבר לכך דיקור סיני יכול לתרום לנושא. בריאות והצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה