אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר שרי שטיימן, אורתודונטיה-יישור שיניים ולסתות

פורום נטורופתיה


הודעה חשובה
גולשים יקרים: הודעות המכילות פרסום, השמצות ותכנים פוגעניים יוסרו מהפורום. צוות האתר.
חיפוש מתקדם
RE: נאטורופאתיה ואוטיזם
מחבר:ד"ר אורן מזרחי Ph.D
תאריך:3/5/2010
שעה:21:21
איציק שלום, זה יהיה לגמריי לא רציני להמליץ על איזה תוסף דרך הפורום במקרה זה .יש לשקול מה לתת בעדינות, לאחר ראיון עם ההורים והסתכלות על הילדה.
אולי בכלל פרחי-באך יתאימו יותר?בכל אופן אני מציע לפנות למטפל/ת בתחום שיתן מענה נכון ורציני.
בריאות ובשורות טובות

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
03/05/10 14:28
שלום, ביתי מאובחנת כ-PDD-NOS, בת שבע. האם משהו יכול להמליץ על טיפול תומך להקלה במצבי הרוח, הגברת הריכוז וכל שאר התופעות. קראתי שתוספת ויטמין B6 עשויה לעזור? האם זה נכון? יש המלצות לנטורופת מתמחה בילדים שבספקטרום? תודה רבה.
איציק שלום, זה יהיה לגמריי לא רציני להמליץ על איזה תוסף דרך הפורום במקרה זה .יש לשקול מה לתת בעדינות, לאחר ראיון עם ההורים והסתכלות על הילדה. אולי בכלל פרחי-באך יתאימו יותר?בכל אופן אני מציע לפנות למטפל/ת בתחום שיתן מענה נכון ורציני. בריאות ובשורות טובות

חיפוש מתקדם