נאטורופאתיה ואוטיזם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/05/2010 | 14:28 | מאת: איציק

שלום, ביתי מאובחנת כ-PDD-NOS, בת שבע. האם משהו יכול להמליץ על טיפול תומך להקלה במצבי הרוח, הגברת הריכוז וכל שאר התופעות. קראתי שתוספת ויטמין B6 עשויה לעזור? האם זה נכון? יש המלצות לנטורופת מתמחה בילדים שבספקטרום? תודה רבה.

איציק שלום, זה יהיה לגמריי לא רציני להמליץ על איזה תוסף דרך הפורום במקרה זה .יש לשקול מה לתת בעדינות, לאחר ראיון עם ההורים והסתכלות על הילדה. אולי בכלל פרחי-באך יתאימו יותר?בכל אופן אני מציע לפנות למטפל/ת בתחום שיתן מענה נכון ורציני. בריאות ובשורות טובות

מנהלי פורום נטורופתיה