ציסטה בכבד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/03/2005 | 10:50 | מאת: דוקי

לאחרונה אני סובלת ממחלת העייפות הכרונית (כמובן לפי ממצאי הרופאים), וחשה חולשה חזקה. אתמל בבדיקות אולטרסאונד נמצא שיש לי ציסטה בגודל של 2 על 3 סמ" באונה השמאלית, האם יתכן שהיא גורמת לתחושת התשישות? ומה עושים עם ציסטה בכבד??

21/03/2005 | 22:20 | מאת: אילנה (נטורופטית)

לא עושים כלום עם הציסטה. לעומת זאת תשישות כרונית נובעת לא פעם ממחסור ברכיבי מזון מסוימים.

21/04/2005 | 23:33 | מאת: אור

בבדיקת CT נמצאו .1 קרדיומגליה 2. ציסטה בכבד שמאלי 3.ממצא היפודנסי זעיר באונה הימנית בקוטר 1 ס"מ מה זה אומר ? תשובה דחופה אודה .

22/03/2005 | 13:19 | מאת: רויטל ברמן

שלום דוקי, השילוב שאת מתארת של תשישות וציסטה בכבד בהחלט מקושר זה לזה. מבחינה נטורופתית ניתן לאבחן חוסר איזון ממושך בחייך (בתזונה, בניהול המתחים, באורח החיים או בעיה בריאותית כלשהי וכד'). חוסר האיזון הזה - אשר כמובן אינני יכולה לאמוד ממידע כה מועט את טבעו או גורמו - כבר הגיע להתבטאות פיזיולוגית, מה שמראה שהוא בנמצא כבר זמן רב. אני ממליצה שתגשי לנטורופת לתשאול ואבחון מלא ויסודי וקבלת טיפול מקיף הכולל צמחי מרפא, שינוי תזונתי ואחר (בהתאם לממצאים) והתייחסות לגורם הנפשי. הבעיות בהחלט ניתנות לפתירה אך דעי כי הטיפול יהיה ממושך (אומרים חודש טיפול על כל שנה של חוסר איזון או מחלה) ואת תקבלי בו אחריות על גופך ונפשך. העזרי בסבלנות. בריאות שלמה.

05/12/2007 | 20:52 | מאת: שולמית

05/12/2007 | 20:51 | מאת: שולמית

בבדיקת ct הדגלה המנגיומה בגודל 1.8 ס"מ באונה ימנית וציסטה בגודל 1 ס"מ באונה השמאלית

05/02/2009 | 14:00 | מאת: יפית

שלום רב . בבדיקת סיטי נימצא ציסטים מרובים בכבד ואחת בגודל 2.96 עם גבול בלתי סדיר ובלוטת לימפה אורטה בגודל 10 מ"מ וכליות מוגדלות עם צ'יסטות מרובים , מה עלי לעשות ? בתודה מראש י

מנהלי פורום נטורופתיה