משחת שיניים לילדים - ללא/ עם פלואוריד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/12/2016 | 21:01 | מאת: נעה

שלום רב, ביתי בת שנתיים ושלושה חודשים. אנו מצחצחים לה שיניים במשחת וולדה ללא פלואוריד מכיוון שהיא בולעת את המשחה. באיזה גיל רצוי לעבור למשחית שיניים עם פלואוריד? ובאיזה משחה יש ריכוז נמוך של פלואוריד? תודה רבה

03/01/2017 | 19:11 | מאת: ד"ר רוזן ולטר

ההמלצה של משרד הבריאות היא להתחיל עם משחה המכילה פלואוריד בגיל שנתיים (או קודם לכן לפי המלצת רופא השיניים המטפל.) הרכוז הנמוך הוא של 500PPM, מופיע בכל משחה לגילאי שנתיים עד 6, יש לשים לב לגילאים הרשומים על המשחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים