טיפול לבן שנה ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

03/07/2015 | 16:11 | מאת: יהושע

שני השיניים העליונות של בני נגועות עם חורים, מספר רופאים טוענים שיש לעשות טיפול עם הרדמה כללית, האם יש דרך לטפל בכך ללא הרדמה כללית? או לחילופין מהו הנזק באם אמתין עם הטיפול? מה הסיכון בהרדמה כללית, והיכן כדאי לעשות זאת?

תמיד מומלץ לטפל בעששת מכיוון שזו מחלה מדבקת וחוסר טיפול עלול לסכן את הילד בכאבים , הדבקה של שיניים נוספות ואפילו פגיעה בשיניים הקבועות. וככול שממתינים בחור גדל והטיפול נהיה מורכב יותר .... ניתן גם לטפל בעזרת תרופת טישטוש , אצל רופאי שיניים מומחים לילדים הרדמות כלליות ניתן לבצע בבתי החולים ושוב מומלץ אצל רופאי שינייים מומחים לילדים , בהצלחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים