חוסר בשיניים קבועות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

29/11/2007 | 22:13 | מאת: אלה

שלום , לאחר צילום שיניים , התגלה אצל ביתי חוסר ב- 4 שיניים קבועות(אחת מהשיניים התחתונות מקדימה , 1 נוספת באחוריות למטה , ועוד 2 למעלה - גם פנימיות) . אשמח לקבל מידע בנושא - מה השם הרפואי ? מה יכולה להיות הסיבה? האם יש המלצות מה ניתן לעשות ? תודה מראש על כל הכוונה... אלה

02/12/2007 | 11:37 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

אלה שלום רב, השם הרפואי: Partial Anodontia = חוסר שיניים חלקי מולד. התופעה מוכרת ובד"רכ גנטית. מומלץ לטפל אצל רו"ש מומחה בילדים בשילוב עם אורטודונט(לקביעת תכנית טיפול עתידית) בברכה, ד"ר ג'יין רונן.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים