דלקת בבלוטת המגן (התריס??)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/10/2002 | 14:17 | מאת: Gali

שלום, אני אישה בת 53. לפני כשנתיים הייתי תירואידיטית סוב אקוטית. הגעתי לערכים של: FT4 74.47 TT 9.00 לפני כן נפלתי ונחבלתי בכל החלק האחורי של הגוף (גב, רגליים), ובמהלך השבועיים שאחרי הנפילה החלו להופיע לי סימפטומים שנמשכו כחודש: עייפות, חולשה, חום 37.7, ירידה במשקל, כאבי גרון, חיוורון, רעד וחוסר שינה. קראתי בעיתון שזו מחלה אוטואימונית, שיכולה להיגרם עקב שוק. האם ייתכן שמחלה זו נגרמת עקב שוק? האם ייתכן שהנפילה גרמה לכך?

אנא נסי מזלך בפורום העוסק בבעיות אלו כמו רפואת משפחה או מחלות אנדוקריניות

מנהל פורום אורתופדיה