דלקת פרקים(גאוד)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/01/2002 | 01:10 | מאת: רחל

שלום אני לא בטוחה שזהו הפורום הנכון להפנות את השאלה...... אבי סובל כבר 15 שנה מדלקת פרקים בשם "גאוד" (הוא בן 50) הטיפול שנתנו לו בזמנו כדורי וולטרן,למיטב ידיעתי הכדורים הללו עוזרים להתקף הדלקת אבל יוצרים סיבוכים במקומות אחרים בגוף. הייתי רוצה לדעת מהו הטיפול הכי נכון למחלה? אם ישנו משהו חדשני שכדאי לשוחח עם הרופא שלו? הוא חי בארצות הברית ויש לו ביטוח רפואי אולי שם יוכלו לעזור בדרך שונה? תודה מראש רחל.

אני מניח שכוונתך למחלת השיגדון או GOUT . מחלה זאת היא מחלה מטבולית בעיקרה המתבטאית בהתקפי דלקת מפרקים ובשקיעת מלחי חומצה אורית באתרים סמוכים למפרקים ותנוך האוזן. הטיפול הוא תרופתי בעיקרו ולכן באמת אינו אורתופדי.

23/01/2002 | 23:38 | מאת: רחל

לאיזה פורום כדאי לי להפנות את השאלה?

מנהל פורום אורתופדיה