כאבים בצלע שמאל וטחול מוגדל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/12/2001 | 08:50 | מאת: חני

לום רב, לאימי כאבים חזקים ביותר באיזור הצלעות למטה יש גם טחול מוגדל, האם יש קשר ביין השניים והאם כאבים חזקים שנימשכים שנים יכולים להעיד על סרטן בעצמות שלחו אותה גם לעשות מיפוי עצמות ומיפוי בלוטת תריס מכייון שהבלוטה מוגדלת ויש קישריות אנא הסביר אנחנו בלחץ נוראי תודה מראש.

חני שלום רב אינני יכול לענות לך על שאלתך מן הסיבות הבאות. ראשית המידע שאת מוסרת הוא דל ביותר אפילו הצד של הכאב ,ימין או שמאל אינך מציינת. שנית גם לו תארת תאר היטב את כל מחושיה של אימך עדיין הענין אינו בתחום האורתופדיה אלא בתחום הרפואה הפנימית.

מנהל פורום אורתופדיה