כאבי תופת בשכמה השמאלית הקרנה למרפק ומוואר קשיח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/12/2016 | 23:25 | מאת: רונית

סליחה שאני תוהה לכולם יש כאבים אורטופדים פה ושם מה אני עושה זו פעח שניה בחיים בראשונה אישפזע אותי לא זכור מה הגורם המדוייקץ הסיפור שכרגע מסופש הזה יש לי כאב חמור ביותר בשכמה השמאלית וצוואר בצילום יש מרווח בין חולייתי בחולית הצוואר וגם ספונדילוליזיס וועוד משהו אבל אני בחוסר אונין אני מועקת מכאב לא ישנה בלילה וזה אחרי שקבלתי היום דיפרוספאם לשכמה קיבלתי הפניה למיון ולא הלכתי כי כמעט ברור לי שיחזירו אותי הבייתה מה עושים שהכאב חד וחמור?ששום תנוחה או תרופה לא הקלה אותו?

מתחילים בתשאול לקבלת " סיפור מחלה, ברור ומסודר, ממשיכם בבדיקה גופנית ( רצוי אורתופד) , מזמינם את הבדיקו הרצויות ובינתיים תרופות חזקות נגד כאב

מנהל פורום אורתופדיה