מה יכול להיות שגורם לבעיה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/12/2016 | 12:11 | מאת: יוסף

בכל פעם שאני הולך עם נעליים אני מרגיש שהנעלים לוחצות את הבהונות הצידה לכיוון שאר האצבעות. זה כואב ומעוות לי את הבהונות. עכשיו אני הולך עם נעליים רחבות וגדולות עליי בכדי שלא יכאב, אבל זה מסורבל ולא נעים. האם יכול להיות שמדרסים יפתרו את הבעיה? האם יכול להיות למשל שכף הרגל שלי לא נוחתת נכון\קורסת פנימה ובגלל זה יש חיכוך של הבוהן עם הנעל? איזה עוד אפשרויות קיימות? תודה מראש עבור תשובה.

בהונות קלובות כף רגל במנח פלנו ואלגוס קיצור שריר התאומים במקרים מסויימים מדרס יכול לעזור

מנהל פורום אורתופדיה