כאבים בשכמה ימנית ושורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2016 | 22:12 | מאת: תמר

שלום, אני בת 25 וסובלת כבר שנתיים מכאבי שכמה מאד חזקים שמרגישים כמו דקירה שורפת. זה התחיל אחרי שהייתי כמה שעות רצוף על המחשב והתחיל לכאוב לי ולא עבר מאז. עברתי EMG וגילו בעיה עצבית באזור חוליה C6 (מה שהיה לי ברור כי בעת מישוש הרגשתי כאב עצבי חזק שם) ועכשיו עברתי MRI ורשום לי: C5-C6 ירידה בסינגל הדיסק. בלט דיסק אנולרי עם פריצת דיסק קטן צנטרלי. אין עות ללחץ על חוט השדרה. הפורמינות פתוחות. C4 C5- מצויינת ירידה בסינגל הדיסק. בנוסף לכאבי השכמה לפני חודשיים התחילו לי הקרנות לזרוע, לאצבעות וגם שורש כף היד לאחרונה מאד כואב לי. אני תכשיטנית (מגיל 12 מתעסקת עם זה) וכרגע אני לא יכולה יותר ליצור. עשיתי טיפולי פיזו', אוסטאופטיה, דיקור, מסאז'ים למיניהם ואני כבר לא יודעת מה לעשות ואשמח לשמוע חוות דעת לגבי מצבי. אני לא יודעת אם זה מצב כדאי לנתח או לא. האורטופד שהייתי אצלו אמר שהוא לא חושב שכרגע כדאי לנתח אלא אם כן זה מאד מפריע לי ושאין בעיה לנתח כי זה ניתוח פשוט ומאד לא מסוכן. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת. תודה רבה!

איני יודע לתת חוות דעת (שניה ) ברצינות בלי לבדוק ולרדת לפרטים הקטנים.

מנהל פורום אורתופדיה