צוואר וכף רגל אודה לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2016 | 11:16 | מאת: רוני

שלום רב, יש לי שתי בעיות אחת בצוואר שאני מסובבת לכיוון שמאל אז זה נעצר בסוף הסיבוב וכואב,ככה אני לא מרגישה כאב ביום יום רק שאני צריכה להסתכל אחורה במכונית או לכיוון שמאלה. שאלה שניה לגביי כף הרגל עליונה,כבר כמה חודשים יש לי מן הרגשה מוזרה קשה לי להסביר זה לא כאב חד ולא כואב במשך היום אני יכולה לרוץ וללכת ואין עקצוצים אבל בבוקר שאני קמה אני מרגישה אותה מן כבדות כזאת מן לחץ שעובר במשך היום,זאת תקופה ארוכה בגלל זה אני לחוצה ,בהתחלה לא התייחסתי אבל זה לא עובר וזה רק ברגל אחת. אין כאבים בלילה. זה גם לא כואב כאילו משהו תפוס שם. אודה לתשובה כי אני ממש לחוצה

שינויים ניוונים בין חוליות הצואר ויכתכן גם בעצמות שרש כף הרגל

מנהל פורום אורתופדיה