כאבים בלתי פוסקים בצדי הירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/12/2016 | 14:06 | מאת: גידי כהן

שלום ד"ר לב-אל אני בן 77 ,בריא,עושה כל בוקר תרגילי התעמלות ,חלקם קשים ,במשך כ 40 דקות ,אין לי עודף משקל. מזה שנים אני סובל מכאבים בצדי הירכיים-יותר בצד שמאל ,זה מתבטא בכאבים בעת עליה וירידה במדרגות ,וכאבים בעת שינה על הצד. לפני כ 9 חדשים הייתי אצל אורטופד,שלח אותי לצילום שם נתגלתה דלקת-לא זיהומית -בצדי הירכיים.הרופא קבע שיש לי טרוכנטריק בוריסיטיס. נתן לי זריקה בצד שמאל, הכאב נעלם ,אך חזר כעבור חדשיים. לפני כ 3 חדשים קיבלתי שוב מרופא אחר זריקות בשני הצדדים ,אך הכאב חזר שוב. לפני כשבועיים נבדקתי ע"י רופא מומחה,שקבע שבעצם אין מה לעשות,חוץ ממשחות וזריקות חוזרות כל 6 חודשים. שאלותי הן : 1. האמנם אין דרך טיפול שתסלק את הבעיה ? (ניתוח ?) 2. מה דעתך על המכשיר בי קיו לייזר ? הם מפרסמים שבתי חולים משתמשים במכשיר . כדאי לרוכשו למרות מחירו הגבוה ? מתנצל על אורך הפוסט ואודה לך על תשובה מועילה.

1. בהחלט יש . א. מתיחות של השרירים המתחברים לטרוכנטרים הגדולים ב. גלי הלם חוץ גופיים . ג. דיקור יבש

2.אני מסופק

מנהל פורום אורתופדיה