קפיצת שרירים בשוק השמאלי בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/10/2016 | 19:35 | מאת: אכי

שלום שמי אבי בן 29. שוחה 3-4 פעמים בשבוע, עכב המלצה של נריוכירוג בגלל בלט דיסק צווארי. בחודש האחרון אני מרגיש וחווה קפיצות שרירים בשוק שמאל בעיקר במנוחה. יש לציין שמידי פעם מופיע ברגל השניה וביד. לצערי כל חיפוש בגוגל מראה הפחדות. אשמח לתשובתך

מדובר בפסציקולציות . תופעה שכיחה ביותר למעשה כל אחד חווה אותה במדיה ושכיחות כזו או אחרת. ברוב הגדול של המקרים מדובר בתופעה שפירה. אם בדיקה נוירולוגית ובדיקת EMG הן תקינות מדובר אמנם בתופעה שפירה

מנהל פורום אורתופדיה