כאבים חזקים באמה אחרי נפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/10/2016 | 23:05 | מאת: אני

שלום , אתמול בשעות הצהריים איבדתי שיווי משקל ועפתי על היד. הכאב בהתחלה היה כה חזק ולא יכולתי להזיזה עד כדי כך שחששתי שמדובר בשבר. במוקד עשו לי צילומים לכף היד לאמה ולזרוע ולשמחתי לא נמצא עדות לשבר. חבשו לי את היד בתחבושת אלסטית ושמו לי מתלה. הכאב אומנם כמעט נעלם ברוב האזורים אך בזמן סיבוב האמה או ניסיון לפתוח דלת / לסובב מפתח / להרים ולאחוז במשהו הכאב הוא עצום. האם ייתכן שמדובר במשהו שהוא יותר ממכה יבשה? ואם כן מה זה עלול להיות והאם ניתן ואיך לבדוק זאת. אודה לתשובתך שבוע טוב וחג שמח :)

זה בהחלט יכול להיות פשיחה ( מתיחה קשה) או שבר נסתר

23/10/2016 | 22:58 | מאת: אני

שלום, הייתי אצל מומחה כף יד ששלח אותי למיון כשנודע לו שביד השנייה יש crps. במיון הרופא היה חסר סבלנות בצורה בלתי אנושית לא בדק רק שאל איפה כואב זרק לאוויר נו טוב בטח נקע שלח שוב לצילום כף יד שוב לא הודגמו שברים. וקבע כי מדובר בדלקת ביד. 10 ימים אטופן 400 וחבישה. אממה הכאב מתגבר בעיקר באמה והתנועות נהיות עוד יותר קשות לביצוע. סיבוב האמה כואב במיוחד זהו היום הרביעי של האטופן ...הכאב כבר עובר את אזור המרפק לכיוון הזרוע ואני מתוסכלת לגמרי... היד חבושה ... מה עוד אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ואיך ניתן להקל על הכאבים??

מנהל פורום אורתופדיה