הנשימה מקשה לי על היום יום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/10/2016 | 22:44 | מאת: אנונימי

שלום מזה כחודשיים אבא שלי אומר אולי זה נובע ממתח נפשי אני לא חושבת שזה ככה הייתי בטיול חופשה לשבוע הייתי יוצאת לשתות וזה היה לי מזה כחמש שנים קליקים וצוואר תפוס אבל לא משהו חמור. וגם משנה שעברה כשאני נוגעת בצלעות שלי מכל עיסוי או נגיעה יש לי שם כאב עם סחרחורות כאילו זה תפוס לי שם וקליקים קטנים שם בנוסף כל התקופה הזו היה לי נחיר אחד פתוח אחד סגור וחוש הריח שלי ירד לי אבל זה לא השפיע על היום יום שלי. מאז הטיול לפני חודשיים אני חוות כאבי צוואר מכל קליק שאני עושה זה לא קרה לי בחיים, אז עכשיו אני הפסקתי לעשות וזה גם ביחד עם כאבי גרון אז כשחשבתי אולי זה כיווץ שרירים תפוסים בגוף, אז עשיתי תירגולי נשימה ביוטיוב ומצאתי שנשימה לבטן זאת הנשימה הכי טובה והכי בריאה הנחתי שאולי זה יפחית כאבים בגוף. ברגע שנפחתי את הבטן יחד עם הנשימה עלה לי גל סחרחורת טיפה טישטוש בראייה ותחושה של זרם בראש ובפנים כאילו זה טיפה נרדם, כמו שזה קורה לפעמים בידיים, לא התייחסתי לזה ברצינות חשבתי שזה יעבור וככה יום שלם תירגלתי את הנשימה הרגשתי טיפה רפויה וכשקמתי הרגשתי חוסר שיווי משקל וסחרחורת רצינית לא ראיתי את זה בא, אבל המשכתי אז כל יום הייתי מתרגלת, ביום השלישי שתירגלתי התחיל לי פתאום להתפתח בעיות נשימה קשים עד עכשיו קשה לי לנשום אני חוות כאבי חזה, ואני סרורה עכשיו בתחושה גרועה יותר בכאבי צוואר קשה לי לבלוע יוצא לי תמיד ליחה אני לא מרוכזת בעיות זיכרון ובילבול ובתקופה הראשונה שהרגשתי כך, לא הצלחתי בכלל להירדם הרגיש כאילו הגוף שלי לא ידע איך לנשום. וכל זה מאז הנשימה לבטן והנשימה לבטן נהייתה טיפה הרגל אני מרגישה חנוקה וכל זה מלנפח בטן זה מוזר, גם החוש ריח שלי לפעמים נעלם לו יותר גרוע מפעם, אני מיואשת לעוד יומיים עשיתי תור לאף אוזן גרון, יש סיכוי שאני צריכה ללכת לבדוק אולי זה נובע מהכאבי צלעות כשאני נוגעת ?

לא הבנתי . נראה לי שאת צריכה רופא משפחה שיהיה מוכן לשבת איתך כשעה ( וקרוב לודאי שיותר) ולהבין על מה בעצם את מדברת

מנהל פורום אורתופדיה