דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/09/2016 | 09:38 | מאת: הדר לוי

שלום, לפני מספר ימים שמתי לב שעצם הערקום ברגל ימין בולטת יותר מבעבר האזור מגרד אך לא כואב, יש לי ממה לחשוש? תודה מראש

צעם הערקום הנורמלית אינה בולטת כך שלא ברור לי מה זה "בולטת יותר". וכן בולטת לאן?

29/09/2016 | 15:53 | מאת: הדר לוי

היא יותר שפיצית ובולטת כלפי הרגל השניה, כמו עצם שגדלה באגודל רק בעצם הערקום היתכן? אני נמצאת כרגע בחול ולכן איניני יודעת האם יש דחיפות בעניין האזור מאוד מגרד

29/09/2016 | 20:59 | מאת: הדר לוי

ישנה עצם מתחת לקרסול בחלק הפנימי של הרגל שמעט גדולה יותר לעומת הרגל השניה , זא שאם אני עומדת עם רגלים ישרותמתחת לקרסול ימין בחלק הקרוב לרגל השניה הכעצם בולטת החוצה מאוד אין כאבים אבל די מגרד, הדבר דומה לעצם באגודל שגדלה ובולטת יותר מאחותה ברגל השניה. אני כרגע בחול ורציתי לדעת האם הנושא דחוף. מקווה שהסברתי טוב יותר הפעם תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה