Ct עמוד שדרה גבי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/09/2016 | 13:39 | מאת: ליאת

שלום, בפענוח ct עמוד שדרה גבי התקבל בתוצאות: "הודגם בלט דיסק קטן עם הסתיידות בגובה D11-D12, שגורם ללחץ קל על עמוד השדרה" שאלותיי: * מה המשמעות של ממצא זה? * האם בct נבדקו גם האברים הפנימיים באזור הגבי (כליות וכו') ? ואם לא כתוב כלום לגבייהם בפענוח זה אומר שהכל תקין בהם? * איזה אזור נבדק בct גבי? האם הודגמו גם חוליות הצוואר? C1 והלאה אשמח לתשובתכם המלאה בהקדם תודה !

מאחר שלא ספרת את סיפור המחלה קש לשייך לממצא הנ"ל חשיבות . ט"מ של ע"ש חזי סוקר את חוליות עמוד השדרה החזי מ-T1 עד L1

מנהל פורום אורתופדיה