כאבי גב ותשובות צילום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/09/2016 | 14:52 | מאת: מיכל

יש לי כאבים בגב תחתון מזה כחודש ולפעמים כאבים חדים בעצמות.קשה לפעמים להתיישר. .לקחתי ארקוקסיה שבועיים ולאחר הפסקה של שבוע אמרו לקחת ברקסין.עדיין יש מעדי פעם כאבים.עשיצי צילום וכתוב שיש שינוים ניונים עם הצרות מרווח בין חולייתי בגובה l4 5.מה זה אומר ואיך זה קרה?.בהתחלה חשבו שיש דלקת בכלל זה פריצת דיסק?

הממצא הרנטגני תמצאי כמוהו אצל כמחצית מבני גיל מעל 40 ואין לו חשיבות מיוחדת . הכא במרבית הגדולה של המקרים חולף תוך 6-8 שבועות

27/09/2016 | 13:09 | מאת: מיכל

האם יש צורך לעשות c.t אם הכאב אינו חולף אחרי חודשיים?האם יכול להחמיר?

מנהל פורום אורתופדיה