שבר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/09/2016 | 17:44 | מאת: נועה

שלום רב, לפני 7 שבועות שברתי את בסיס עצם המסרק ה5 בכף הרגל. שבר תלישה, פסודאו ג'ונס עם תזוזה מינימלית. לא גובסתי, התבקשתי לתת לרגל מנוחה ולדרוך על פי יכולת. מאז השבר אני סובלת מכאבים בכף הרגל ללא שום שיפור או הטבה. כמו כן, ב2 צילומי הרנטגן האחרונים שבוצעו לי גם כן לא ניכר שיפור או סימני של איחוי. האם מדובר במצב נורמלי כ7 שבועות אחרי השבר? האם עליי לפנות לאורטופד מומחה בכף הרגל? האם יש מקום לקבע את הרגל? לא לדרוך עליה? האם זה שלא גובסתי גרר את המצב הנוכחי? (ברצוני לציין שמאז השבר אני במנוחה בבית ודורכת על הרגל מאוד בזהירות). תודה רבה!

הייתי מצפה לאיחוי בתום 7 שבועות, אך עדיין מוקדם מידי בכדי להכריז על חוסר איחוי. מציע להמתין עוד 5 שבועות

מנהל פורום אורתופדיה