כאבים בעצם הזנב - האם יש מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/09/2016 | 21:00 | מאת: דנה

שלום, אני בת 36 ויושבת מול המחשב בעבודה. לפני יותר משנה סבלתי מכאבים בעצם הזנב, הרופא נתן לי נרות שהפסקתי בגלל תופעות לוואי. בהמשך עשיתי צילום והתברר שיש לי חוליות מיותרות. אני משתדלת לשבת יותר נכון, אבל בזמן האחרון הכאבים חזרו. האם יש דרך לטפל בזה? תודה מראש, דנה

יש דרכים. החל בכריתישיבה המפחיתה את הלחץ על מקום הכאב דרך טיפול פיסיותרפי , תרופתי ואף הזרקה מקומית של סטרואיד. במקרים עקנשיים מאד יש שיטת טיפול ב"גלי רדיו"

מנהל פורום אורתופדיה