כאבי גב0000000000000000000000000

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/08/2016 | 08:51 | מאת: סיון

היי, מזה כחודשיים נפתס לי כבר הגב פעמיים כאשר התכופפתי הרגשתי קליק בגב ומאז כאבי גב לא יכולה להתכופף להתיישר אחרי 3-4 ימים עובר גם בפעם הראשונה זה היה בגב התחתון בצד שמאל האם יש קשר לכאבי מחזור האם זה יכול להיות פריצת דיסק איך אפשר לדעת, או שזה סתם גב שנתפס אודה לתשובה.

יש סיבות רבות לכאב גב חלקן שכיחו יותר בגיל צעיר אחרות שכיחות יותר בגיל מבוגר, הכאב יכול לנבוע ממחלה ניוונית של הדיסקות הבין חוליתות או מנזק אחר בעמוד השדרה וגם ממחלות שאינן בעמוד השדרה כמו אבנים בכליות, מפרצת של האאורטה. בדרךכלל אין קשר למחזור חוץ ממצב שנקרא אנדומטריוזיס ( חפשי בפורום גניקווגיה)

מנהל פורום אורתופדיה