כאב במרפק ימין בזמן כפיפה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/08/2016 | 15:54 | מאת: מרדכי

שלום, אני בן 28, בריא בסה"כ. מזה כ-10 שנים סובל מכאב במרפק ימין בעת כפיפתו הממושכת. הכאב אינו מורגש כלל בזמן ביצוע אימון גופני הכולל כפיפה או פשיטה במרפק, אלא רק בעת החזקה ממושכת של טלפון בצד האוזן או קריאת ספר שמוחזק ביד ימין, או סתם בשכיבה כשמרפק ימין מכופף מספר דקות. זו מעיין תחושה של לחץ בחלק האחורי של המרפק, פחות או יותר באזור הדיסטלי של הטרייספס. אשמח לרעיון במה מדובר ומה אפשר לעשות. בברכה, מרדכי

ככל הנראה הדבקות או צלקת ישנה מסג' רקמות עמוק

18/08/2016 | 23:23 | מאת: מרדכי

לא הבנתי מה פשר "הדבקות" ומה הקשר לצלקת. אנא הסבר לי שאוכל להבין. תודה

מנהל פורום אורתופדיה