בעיות גב וצניחה חופשית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/08/2016 | 20:03 | מאת: קטיה

אני רוצה להזמין צניחה חופשית לאמא שלי בתור מתנה. עכשיו באתרים שראיתי של צניחה חופשית הם מזהירים מבעיות גב כמו פריצת דיסק וכו'. לאמא שלי בגיל צעיר הייתה טראומה בגב התחתון עקב מכה חזקה בגב ועכשיו עמוד השדרה שלה מעט כמו התעקם פנימה. המליצו לה בעבר לא לעשות פעילות שממש מעמיסה כל הגב התחתון אבל אני לא יודעת אם היא יכולה לעשות צניחה או לא. תודה על העזרה :)

15/08/2016 | 20:06 | מאת: קטיה

שחכתי לציין שהיא כמעט בת 50 וחוץ מזה לא היו לה בעיות נוספות בגב אבל הבעיה הזאת כן לפעמים משפיעה על הרגל שלה מעט, (היא מעבדת מעט תחושה או מתחילה קצת לצלוע לפרק זמן קצר)

מנהל פורום אורתופדיה