קשת גבוהה.....................

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2016 | 00:16 | מאת: שלי

שלום, אני בת 28, בעת הליכה יש לי כאבים חזקים בכריות כף הרגל בעבר היו לי מדרסים. כעת הייתי אצל אורתופד כף רגל והוא המליץ שוב על מדרסים לפני החלטה על ניתוח כתב כך: יש פס-קבוס ניכר, עם מטטרסלגיה בולטת ועיבוי העור תחת ראשי המטטרסוסים מומלץ, מדרסים לפי מידה חצי קשיחים לתמיכה בקשת והרמת ראשי מטטרסוסים. הבעיה שמדרסים כאלו לא מתאימים לנעלי קיץ, מדרסים ממש לא עדינים ומדרסים זה לכל החיים הרי הבעיה לא תעבור 1. האם ניתוח זה תיקון הבעיה לקבוע? 2. מדובר בניתוח מוצלח? 3. אודה לך על הסבר לגבי ניתוח שכזה (הרופא רק ציין שלאחר הניתוח שמים נעל מיוחדת לשישה שבועות, לא נתן לי הסבר בנושא) אשמך לעזרתך

1. לעיתים -כן 2. מדובר במספר ניתוחים שנעשיםב" ניתוח אחד" אובשלבים. כעקרון, ניתוח רק כשכלו כל הקיצים

29/07/2016 | 19:12 | מאת: שלי

תודה על תשובתך, תוכל להסביר לי על הניתוח המדובר, מה קורה אחרי הניתוח מותר לדרוך? הולכים רגיל? יוצאים מהבית? נעל מיוחדת? תודה.

מנהל פורום אורתופדיה