תוצאות בדיקת ct נקע בקרסול-חשד לשבר תלישה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2016 | 14:23 | מאת: יואב

סיבת הבדיקה - כאבים באזור הפטישון הלטראלי של הקרסול הימני באיזור האחיזה הטיבאלית של ה-atfl מודגם מוקד גרמי בקוטר אקסיאלי 0.4 ס"מ , לא ניתן לשלול שבר תלישה באיזור הרצועה. ה-atfl בלתי סדיר, משטחי השומן סביבו מוסננים. לשקול הערכה על ידי בדיקת mri. פרט לכך אין לזהות שבר בקו הסריקה. המרווחים הפירקיים שמורים. אשמח להסבר מה כל זה אומר. בנוסף לכך יש לציין שאני חודש אחרי הנקע ומצליח לרוץ ריצה קלה מאוד. אין לי כאבים והנפיחות ירדה.

אין דבר כזה " אחיזה טיביאלית של atfl ולכן איני מבין את התשובה

20/07/2016 | 18:11 | מאת: יואב

זו התוצאה שקיבלתי. ובקשר לשאר הדברים יש לך פירוש<? תודה רבה דוקטור.

מנהל פורום אורתופדיה