היי בהמשך לבצקת סטרנום מה הטיפול?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2016 | 19:44 | מאת: שי

אשמח לדעת אז זה אומר אז היה לי שם שבר - סדק ועבר? או לא קרה שם כלום וזה רק מכה מהעוצמה שזרקתי ידיים נוצר שם? מה זה אומר הבצקת בחיבור של זווית סטרנום מסביב בחלק הקידמי? מה איך אני מטפל בזה? זה כבר כמעט שנה כאבים שאני כבר לא יכול לסבול.. זה ממצא שצריך להדאיג ? אני ממש לא יודע לכן שואל אותך.. זה ממצא שיכול לא לעבור לי ? צריך ניתוח ? בקיצור איך לטפל בזה מיידי. למה זה שנה כאבים שאני לא יכול יותר אשמח להסבר מה עושים.. לבד זה לא חולף חייב טיפול. תודה.

18/07/2016 | 11:57 | מאת: שי

יש לי תור למרפאת כאב בסוף השבוע הזה. התור הבא למרפאת כאב רק ב2017.. האם ללכת לשם לטיפול פולשני זריקות ? האם זה יכול לפתור את בעיית הבצקת מסביב לסטרנום ועוד מה שמצאו לי בmri? אני צריך החלטה מהירה למה התור ממש קרוב השבוע.. האם זה הטיפול הנכן והמתאים? למה אין לי דרך לראות רופא חזה לפני התור של הכאב... אשמח להמלצה ....תודה

מנהל פורום אורתופדיה