כאבים ברגליים ושרירים תפוסים לאחר שינה על מזרן חדש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2016 | 10:37 | מאת: בתאל

שלום רב, במשך מס' שנים ישנתי על מזרן קפיצים עלוב שנשחק מהר מאוד והחלטתי לרכוש מזרן. הקשבתי לחברים ורכשתי מזרן לטקס ללא קפיצים קשיח כי אמרו לי שהוא הכי טוב והכי פחות נשחק לעומת הקפיצים. אני לא מפונקת ואין לי תנוחת שינה קבועה, בעיקר ישנה על הצד ועל הבטן. אבל מאז שאני ישנה על המזרן כמה ימים בסה"כ, קמה כל בוקר עם שרירים תפוסים וכואבים ובעיקר ברגליים וכאב חד בכף הרגל הימנית(כאילו התאמנתי בצורה מאסיבית יום קודם) אמרו לי בחנות לחכות מס' שבועות שהגוף יתרגל אבל קצת מוזר לי העניין "שלוקח זמן לגוף להתרגל למזרן ואח"כ מרגישים נפלא"... כי אני ממש סובלת! האם זה נכון שלוקח לגוף להתרגל למזרן חדש עם שרירים תפוסים,כאבים ברגליים שלא חולפים כבר כמה ימים? על עניין הנוחות, אם זה בריא אני יכולה להתרגל לרמת הקושי שזה אמנם לא כ"כ נוח כמו שאני רגילה אבל אם זה המזרן שבריא, אין לי בעיה לנסות להתרגל אליו. תודה !

מזרון בריא זה אותו מזרון שמאפשר לך שינה טובה . בדרך כלל זה גם מזרון נוח . הרעיון שמזרון צריך להיות קשה שיי לימי הביניים

מנהל פורום אורתופדיה