שבר בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/06/2016 | 22:04 | מאת: אלי

עשיתי צילום אחרי הצילום אמרו לי שיש לי שבר פרגמנט קטן אספקט חיצוני בבוהן השאלה מה זה אומר ? מה זמן החלמה ? כי אני ספורטאי וחשוב לי שהחלמה תיהייה הכי מהירה שאפשר

יש בבהן שתי עצמות ושני מפרקים. כל עצם נקראית גליל. יש גליל רחיקני ( מתחת לציפורן) ויש גליל קריבני לכל גליל יש שתי קצוות הקצה היותר קרוב לבסיס נקרא בסיס והקצה המרוחק נקרא ראש עכשיו הכל תלוי היכן השבר בדיוק.

03/07/2016 | 08:40 | מאת: אלי

האם יש טיפול מסוים לשבר מסוג זה כי אני ספורטאיוחשוב לי להחלים כמה שיותר מהר ואותו רופא שראה אמר שזה יעבור עם הזמן ? אתה יכול להעריך תוך כמה זמן זה יעבור ? ותודה על תשובתך

מנהל פורום אורתופדיה