רנטגן עקב כאבים בכל הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2016 | 11:55 | מאת: טלי

שלום רב, עקב כאבים בכל רגל ימין שלי ביצעתי צילום רנטגן ובתוצאות נכתב על רגל ימין שלי "הודגמה התבהרות זעירה בטיביה פרוקסימלית" שאר הממצאים תקינים ובכל זאת נכתב "המשך בירור". מה המשמעות של ההתבהרות הזעירה בטיביה פרוקסימלית? תודה ויום טוב.

לצערי מדובר בפענוח חסר . פענוח מלא יכלול ציון של גודל ההתבהרות ( במ"מ) , תאור מראה השוליים של ההתבהרות, תאור מראה התווך של ההתבהרות ותארו מראה העצם בסביבת ההתבהרות. המשך ברור: פנה לאורתופד

מנהל פורום אורתופדיה