חוליה שזזה ממקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2016 | 22:08 | מאת: חן

הי, חבר שלי סובל כבר זמן ממושך מכאבי גב לאחרונה השתחח משירות סדיר בצבא. עקב תלונות חוזרות המלצתי לו להגיע לאורתופד וקבעתי לו תור. הרופא שלח אותו לבדיקות דם צילומי רנטגן ומיפוי עצמות ונתן מרשם לאתופן ורדיאן בי. התרופות לא הועילו והתשובות של הבדיקות התבררו כחוליה שזזה ממקומה עם חשש לשבר והוא נשלח לצילום ct בנוסף. כרגע הוא מוטרד נורא ואי אפשר להסיח את דעתו מהדבר. הוא מפחד נורא על עתידו כמתאמן קבוע וספורטי מצטיין. הרופא כרגע המליץ לו לא לעשות פעילות גופנית והשאלה שלי האם בהמשך הוא יוכל לחזור להתאמן כי זה החשש הכי גדול שלו? האם אפשר לטפל בחוליה שזזה ממקומה ובשבר בחוליה? האם המצב פטיר? מרוב לחץ הוא לא שאל את הרופא שלו והוא מחכה לצילום ct..

מקדם או מאוחר יקבל החבר שלך את התשובות וההסברים. על סמך דברייך לבד אי אפשר לענות.

מנהל פורום אורתופדיה