נטילת ארקוקסיה 90 מ"ג

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/05/2016 | 17:02 | מאת: ישראל ישראלי

לפני יומיים הייתי אצל אורתופד בגלל כאבים עמומים שנמשכים כבר כמעט חודש בקרסול והוא נתן לי כדור ארקוקסיה 90 מ"ג פעם ביום למשך 14 יום. אני בן 37, מצב גופני תקין לא סובל מלחץ דם.לאחרונה קראתי שיש לתרופה ארקוקסיה תופעות לוואי קשות מאוד ואני סובל כרגע מחרדות. שאלתי היא האם הכדור מסוכן לנטילה, עלי לציין שהכאב הוא עמום יחסית ואני שוקל הפסקת נטילת הכדורים. שנית האם יכול להגרם נזק כתוצאה מטילה של שני כדורים עד כה?

ארקוקסיה עלולה להעלות לח דם אצל הסובלים מיתר לחץ דם גבוה לא מאוזן. לא לוקחים תרופה מהסוג זה לפרק זמן קצוב מראש . אם תוך 3 ימים אין הטבה אין טעם להמשיך אם יש הטבה מידית ומלאה אפשר להפסיק

מנהל פורום אורתופדיה