תוצאת בדיקת מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2016 | 14:38 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 66 סובלת מכאבי גב וכאבים וחולשה ברגליים בעיקר לאחר עמידה ממושכת. ביצעתי בדיקת מיפוי עצם. אודה לעזרה בפיענוח התוצאה והמלצות לטיפול. ממצאים: קיימת קליטה מוגברת ב-MP1 בכף רגל שמאל, בלטרל מלאולוס מימין, בטרוכנטר הגדול בפמור דו"צ, בפרק הכתף מימין ואי סדירות בקליטה בע"ש בעיקר בע"ש מותני. אודה לעזרה בהבנת הבעיות כיצד אפשר לטפל בהן. תודה רבה

הבדיקה מלמדת שאין לך גידול בעמוד השדרה או בעצמות הגוף האחרות.

מנהל פורום אורתופדיה