כאב גב מותן שמאל- זמן רב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/04/2016 | 10:01 | מאת: עליזה חדאד

בסד שלום רב אני בת 49 לפני כמעט שבועיים נתפש לי הגב בצד אחד שמאל בעת שהתכופפתי,כאב חזק טופלתי בשתי זריקות במרווח כמה ימים וכן בכדורי אטופן 500 מג פעמיים ביום.המצב השתפר מעט אולם עדיין כאב בצד שמאל המקרין לרגל במיוחד כשקמה מהמיטה.לפעמים מרגישה כמו שריפה בגב. מה לעשות האם יש עוד טיפול??אני שותה משככי כאבים אבל לא רואה סוף לענין. האם לבדוק תחומים אחרים? מסג יכול לפתור בעיה זו??? אודה על תשובתכם חג שמח

בכ 80% מן המקרים הכאב חולף מאליו( בלי קשר לטיפול )תוך 6-8 שבועות ולכן אין צורך אלא להעזר בסבלנות ולקח משכחי כאב. אבל יש לעקוב אחר התפתחות הענינים ואם מופיע חולשת שרירים ברגל או הפרעה בשליטה על הסוגרים יש לטפל בדחיפות כולל ניתוח במקרים קיצוניים

מנהל פורום אורתופדיה