כאבים לאחר ניתוח גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/04/2016 | 17:01 | מאת: טלי

אני בת 74. עברתי לפני 3 שבועות ניתוח קיבוע חוליות 2 ו3 ישור קל של עקמת הרחבת תעלת עמוד השדרה. עד היום אני סובלת מכאבי תופת ברגל ימין ( כאב שמתחיל ביכרך ועד למטה). לאחר בקורת, לא ידוע מהיכן הכאבים. האם זה נורמלי? הכאבים יותר גרועים מלפני הניתוח. מה עושים?

כאב כמו שאת מתארת נגרם עקב גרוי שרש עצבי. זה ככל הנראה סיבוך של הניתוח.

23/04/2016 | 20:56 | מאת: טלי

ראשית,תודה דר. על התשובה המהירה. מה עושים? האם זה יעבור? האם זה בר טיפול?

ראשית עליך להיות בקשר עם המנתח וצריך לבדוק דברים פשוטים כמו גרוי של שרשי העצבים על ידי בורג שחדר לתעלה או לתעלת השרש או שחרור לא מלא.

מנהל פורום אורתופדיה