נקע בקרסול שלא החלים אחרי 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2016 | 21:16 | מאת: סוזנה

היי ד"ר לב-אל, נקעתי את הקרסול לפני כ9 חודשים. הנקע היה דיי חמור הרגל החליפה צבעים והייתה נפוחה. צלתי בצורה דיי רצינית גם שלושה חודשים אחרי. לאחר כחמישה חודשים ניגשתי לאורטופד כיון שהצליע לא עברה לגמריי והמשכתי לחוש כאבים ברל. האורטופד טען שלנקע יכול לקחת גם כחצי שנה להחלים. כיום כ 9 חודשים אחריי נגשתי שוב לאורטופד, הרגל כואם. בת, היא קורסת לי לקראת סוף היום ( אני לא מסוגלת לדרוך אלייה לכמה רגעים) באופן קבוע כואב לי וכשאני מזיזה אותה אני שומעת "קנקנים" מוזרים. הרופא ההזוי של מכבי טען של"טעונות עבודה" לוקח להחלים כפול מלמכה רגילה. בטוב ליבו נתן לי פזיו טרפייה וספריי לרגל. מה לדעתך הסיבה לכאב ולצליע שמסרבים לעבור! תודה מראש

נקע של הקרסול אמור להחלים תוך 6-8 שבועות. אם אתה סובל מנקעים חוזרים משמע שיש קרע שלם של קישור ( רצועה) שלא תוכל ליצבה אלא באמצעותחגורה מתאימה אובניתוח

מנהל פורום אורתופדיה