שבר בשורש כף היד אשמח לתשובות תודה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/02/2016 | 06:58 | מאת: נורה

לפני חודש וחצי החלקתי על הגב והיד שמאל קיבלתי מכה חזקה אחרי מיפוי עצמות שבו כתוב מוקד קליטה בעוצמה בינונית בשורש כף היד באזור עצם טריקווטרום ומוקד קליטה נוסף בקשת לטולית בצלע 7 נזק גרמי שבר,סדק) בטריקווטרום שמאל וצלע 7 שמאל אורטופד שלח אותי לסי טי וכירורג על פי המיפוי קבע שבר. איך באפשרותי להעביר לפה צילום של הסי טי? העניין הוא שאם אכן אני עם שבר לא גיבסו אותי ומה הנזק שיתווצר בעקבות?

יש בתכנה אופציה של שליחת תמונה בדוא"ל יתכן מצב של " חוסר חיבור " של השבר

מנהל פורום אורתופדיה