כאבי צוואר+פיענוח C.T.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/02/2016 | 13:25 | מאת: מיטל

בת 39, סובלת מאוסטאופורוזיס,בCT- סקוליוזיס קמור לימין,יתכן אנטלגי.ישור הלורדוזיס הפיזיולוגי.אנטרוליסטזיס מינימלי עם חשיפת דיסק,C3-4 בקע אחורי מרכזי זעיר C5-6 בקע דיסק אחורי מרכזי זעיר, סובלת מכאבי צואר כמעט שנה עברתי טיפולי פיזיוטרפיה, דיקור ושיאצו לא הועיל.מה ניתן לעשות עוד לשיפור כאבים? מה זה אנטלגי? ואנטרוליסטזיס? בתודה רבה מראש.

מה ניתן לעשות? ראשיתי שלדעת מה כבר נעשה שכןיש שורה של פעולות שיכולות להקל. באופן כללי מאד אם חלפה שנה וכל נסיונות הטיפול לא צלחו אפשר לנסבות זריקה אפידורילת יש לעשות MRI ולחשוב על ניתוח

מנהל פורום אורתופדיה